Viime viikonloppuna saatiin juniorien ja nuorten SM kilpailut päätökseen Äänekoskella.

Karo Hilokoski ja Sebastion Ros nappasivat hopeiset mitalit parikisasta yhteistuloksella 3252 (2x8 srj) (Karo 1736, Sebastian 1516).
Kultakin oli lähellä. TKK:n parin tulos oli vain 20 pistettä enemmän.

Onnittelut mitalisteille!

Finaaliin juonioreissa pääsi Jussi Laine, joka oli karsinnan 2. tuloksella 1625.
Finaalissa keilattiin ensin 8 sarjaa ja 6 pääsi jatkoon. Jussi oli 5:s.
Round Robinissa peli ei kulkenut ihan parhaalla mahdollisella tavalla ja lopputuloksissa Jussi oli 6:s.

Nuorten finaaliin pääsivät Karo Hilokoski ja Sebastian Ros. Karo oli karsinnan 2. tuloksella 1736 ja Sebastian 14.
Finaalissa keilattiin ensin 8 sarjaa ja sen jälkeen 6 parasta pääsi round robin peleihin.
Harmittavasti Karo jäi round robin peleistä vaivaisen 1:n pisteen ja Sebastiankin vain 22 pistettä. Karon sijoitus siis 7:s ja Sebastianin 9.

Kaikenkaikkiaan ihan hyvin se meni kaikilta.